Du är här

After Beach Lounge varje torsdag

I samband med premiären för långtorsdagarna lanserade Marknad Varberg i år ett nytt koncept – Beach Lounge. Hängmattor och sandstrand flyttar till torget samtidigt som en DJ står hos oss på Stadshotellets uteservering och levererar skön musik. För den som är sugen kommer det dessutom finnas food trucks intill loungen.

– Det ska vara gött att hänga i stan, och i vanliga fall lägger man sig inte ner på ett torg. Nu tar vi in en skärva strand på torget, säger Magnus Thomson på Marknad Varberg.

Han berättar att det kommer byggas en fyra gånger fyra meter stor lounge fylld av sand, varje torsdag. När Varbergarna vaknar på fredagen kommer loungen vara borta.

Långtorsdagarna sträcker sig över ett 900 meter långt stråk, från Barnens badstrand till Lorensberg. Tivolit som tidigare har stått på torget finns kvar, men har flyttat till området kring Barnens badstrand. Årets koncept för torget blir istället lite vuxnare. 

Vem riktar ni er till?

– Alla som vill njuta i en urban miljö, men kanske främst människor mellan 17-46, säger Magnus Thomson.

Utöver detta kommer ett antal föreningar från Varberg erbjuda testa-på-aktiviteter gratis. Långtorsdagarna pågar mellan kl. 15-21 till den 10 augusti 2017.

Testa vår egen Lotus Lager
Testa vår egen Lotus Lager
Testa vår egen Lotus Lager