Vi söker massörer till Asia Spa

Vi arbetar dagligen för att skämma bort våra gäster med välgörande behandlingar som alla följer temat kring de österländska filosofierna. Du som söker ska ha grundutbildning i klassisk massage eller likvärdigt och du kommer att få internutbildning inom våra Ayurvediska behandlingar.

Massage på Asia Spa

Dessa tjänster är nu tillsatta. Se våra övriga lediga tjänster ›

Behandlingar med tusenåriga traditioner

Vi arbetar dagligen för att skämma bort våra gäster med välgörande behandlingar. De följer alla temat kring de österländska filosofierna – Ayurveda, Feng Shui och De Fem Elementen. Att få gästen att finna balans och tillfredställelse både i det inre och yttre välmåendet står alltid i fokus. Under flera tusen år har de legat till grund för att både stärka och rätta till obalanser hos människor och det vill vi att våra gäster själva ska få känna och uppleva under en spabehandling hos oss. 

Vi söker massörer

Du som söker har grundutbildning i klassisk massage eller likvärdigt och vi värdesätter erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

God social kompetens och känsla för att ge gästen genuin service är viktiga egenskaper hos dig likväl som hos övriga kollegor på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Internutbildning

Du kommer att få genomgå en internutbildning där du lär dig våra Ayurvediska behandlingar. Läs mer om våra behandlingar här ›

TJÄNSTGÖRINGSGRAD / VARAKTIGHET:

Vi söker massörer både för extra/timanställning och tillsvidareanställning deltid. En stor del av arbetstiden är förlagd till helger.

LÖN:

Enligt avtal

Tillträde:

I samband med att nästa internutbildning som startar i september. Kontakta oss för närmare information.

Övrigt:

Företaget är anslutet till Visita och anställningen går under företagets kollektivavtal med HRF (Hotell –och Restaurangfacket).

Välkommen med din ansökan och eventuella frågor till:


Birgitta behandlingsansvarig - personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Birgitta Warfvinge

Behandlingsansvarig

birgitta.warfvinge@varbergsstadshotell.com