Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Frukost eller Mingelmöten

Här finns det mesta att välja på. Har du en lansering på gång? Ska kontoret fira bokslutet? En stor presentation som behöver vackra miljöer? En föreläsning? En konsert? Mingel, lunch eller frukost? Vi har lokaler och mingelytor för alla tillfällen. Bekväm och enkel mat är viktigt vid dessa tillfällen. Vi ordnar snittar eller lättare bufféer med passande dryck.

  • Spegelsalen är vår största sal och ligger i vår K-märkta del utav hotellet, det är en storslagen och fantastisk lokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. Vi har omsorgsfullt renoverat och utrustat lokalen med modern teknik. I spegelsalen passar det utmärkt att lägga event för den lite större gruppen eller för festligare tillfällen som ett bröllop eller kick-off. Plats för upp till 250 sittande.
  • Carolus är utrustad med projektor och trådlöst internet och rymmer 40 personer. Ligger i anslutning till vår frukostbuffé och passar perfekt för lunch- och frukostmöten.
  • Chambre är en ljus sal i anslutning till vår vackra restaurang och är utrustad med projektor och trådlöst Internet. Rymmer upp till 20 personer.
  • Innergården är en öppen yta mellan våra konferenslokaler. En perfekt plats att ta fördrink eller minglet med snittar och kort presentation innan man hälsar gäster vidare in i en konferenslokal. Lagom för grupper upp till 100 personer.
  • Loungen med tillhörande utomhusterrass ligger i anslutning till Spegelsalen och fungerar perfekt med öppen bar efter festen eller för minglet innan. Terrassen ligger på en innergård fylld av växter och rottingmöbler som skapar en ombonad och lyxig känsla. Loungen rymmer 80 personer och med tillhörande terrass blir det 120 personer som kan mingla samtidigt.
  • Djupa Dräkt ligger i vårt storartade och vackra trapphus. Som i hjärtat av hotellet. Soffor i sammet och ljusa väggar med högt i tak. Passar den lilla gruppen som vill ha ett avskilt mingel.
  • Övriga lokaler se här>>
1
1
1
Möte med rätt förusättningar - vi kan detta
Möte med rätt förusättningar - vi kan detta
Möte med rätt förusättningar - vi kan detta
Perfekta ytor att mötas på
Perfekta ytor att mötas på
Perfekta ytor att mötas på
Djupa dräkt - vacker grupplokal
Djupa dräkt - vacker grupplokal
Djupa dräkt - vacker grupplokal

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.