Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Hälsokonferens

Ett sunt liv med fysisk aktivitet och hälsosam mat gör oss piggare, gladare och friskare. Ge dina medarbetare en gemensam kickstart till ett hälsosammare liv!

Må bra

Vi vet att människor som mår bra har bättre möten.
Dagens arbetsliv är intensivt och krävande. Människor mår bra genom bland annat rörelse och nyttig mat och orkar därefter mer både i arbetslivet och i vardagen. Ni konfererar kanske på pilatesbollar istället för stolar när ni är hos oss, dricker fruktjuicer istället för kaffe och gör energiskapande pausövningar.
Tanken är att på ett naturligt sätt integrera ett hälsoperspektiv på konferensen som gör att deltagarna tänker friare och orkar mer. Både i vardagen och på lång sikt. Må bra på konferensen.

Vi skräddarsyr en vistelse som passar er grupp.

Mat

I hälsokonferensen ingår logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika och middag. I paketet ingår en 3-rätters meny, men naturligtvis är det möjligt att boka allt från en enklare middag med varmrätt. Fokus ligger på god och hälsosam mat och vi är säkra på att vi inte gör er besvikna. Att konferera ska vara bekvämt, roligt och effektivt och maten är en viktig del av hela vistelsen.

Boende

Ni väljer själva boende utefter vårt utbud Classic, De Luxe och Boutique. Rum som passar alla.

Obs. Vi är en anläggning som tänker klimatsmart. I allra största möjliga mån serverar vi närproducerad och ekologisk mat, vi minskar medvetet vattenförbrukningen och användningen av kemiska produkter. Självklart sorteras allt avfall och energiförbrukningen strävar vi efter att hålla så låg som möjligt.
Dessutom uppmuntrar vi kollektivtrafik till och från konferensen för att minska bilåkandet.

1
Rask promenad runt fästningen med stavar
Rask promenad runt fästningen med stavar
Rask promenad runt fästningen med stavar
Ge mötet rätt förutsättningar
Ge mötet rätt förutsättningar
Ge mötet rätt förutsättningar
Närproducerat och hälsosamt
Närproducerat och hälsosamt
Närproducerat och hälsosamt

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.