Erbjudande Konferens

Är det dags för ett kreativt möte utanför huset? Boka en konferens med övernattning hos oss så bjuder vi hela gruppen på en spännande aktivitet*.

Fladen konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Boka konferens med övernattning – vi bjuder på en aktivitet

I konferenspaketet ingår: konferenslokal, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, middag samt logi och frukost. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.

*Värde upp till 695:-/person. Gäller vid bokning av minst 10 personer på övernattningskonferens. Erbjudandet gäller under februari och utvalda datum under våren 2020, i mån av plats.  Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välj en av aktiviteterna nedan:

Avkoppling
Asia Spa vitality pool

Entré till Asia Spa

Tidsåtgång: ca 2–4 h
Ta med konferensdeltagarna till unika Asia Spa. Ge dem tid och ro att varva ner, slappna av och ladda batterierna efter en dags konfererande.
HÖJ MOTIVATIONEN I GRUPPEN

Teambuilding

Tidsåtgång: ca 1–1,5 h
En av våra teambuildingaktiviteter anpassat för din grupps önskemål. Tävlingar, övningar och aktiviteter som kan utföras både inne och ute.
Mat och dryck

Vinprovning

Tidsåtgång: ca 1 h
En intressant reseskildring genom druvornas förlovande länder där ni doftar och smakar er fram. En förträffligt bra aktivitet för hela gruppen innan middagen.
Mat och dryck
Sushiskola - konferensaktivitet på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sushiskola

Tidsåtgång: ca 2 h
Lär er att rulla en perfekt maki! Ni blir japanska kockar tillsammans, och senare under kvällen äter ni er egenkomponerade middag på vår japanska restaurang NAMI.
Guidad visning
Varbergs Fästning när Varberg Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Fästning

Tidsåtgång: ca 1–1,5 h
En visning av stadens största turistattraktion är alltid uppskattat och gruppen tas med i dessa urgamla miljöer och tar del av historier från ett världsarv.

Boka och få en gratis aktivitet

Kontakta oss

Fyll i formuläret med uppgifter och datum för ditt kommande möte samt skriv vilken av aktiviteterna du önskar boka. Vi återkopplar med förslag på upplägg och prisuppgift inom 24 timmar på vardagar.

Sandra Carlsson konferensansvarig Varbergs Stadshotell & Asia Spa

SANDRA CARLSSON

Konferensansvarig
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.