Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Ett unikt hotell

Med många upplevelser

Du hittar oss mitt i Varberg på den svenska västkusten. Ett unikt hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa. Ja, det är många som blir glatt överraskade när de kliver in på Varbergs Stadshotell anno 1902. Här har vi samlat det bästa av världar, i härlig kontrast.

Tusenåriga asiatiska spa-traditioner får sällskap av den senaste konferenstekniken. Och människor ses i glädje, dynamik och avslappning – inte minst på vår gemytliga och prisbelönta restaurang.

1

Stort utbud av rum

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa har vi hotellrum för de flesta smaker. Välj mellan tre huvudkategorier – Boutique, Classic och De Luxe. Här möts charmigt sekelskifte och modern komfort. Prova ett boutiquerum nästa gång du bor hos oss. Vi vågar lova att din vistelse blir något alldeles extra.

Varberg året om

Hotellet ligger mitt i Varberg och utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping. Varje onsdag och lördag är det torghandel - året om. Till havet är det bara en kort promenad och att gå runt fästningen är fascinerande både i strålande sommarsol eller i full höststorm. Här har verkligen varje årstid sin fulla charm. Läs mer om våra olika paket.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Erbjudande

För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rättersmiddag, övernattning och lyxig frukostbuffé.

Pris från
990:-/person
Erbjudande

Tillbringa några dagar i Varberg – Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa.

Pris från
2290:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online