Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Boutique - jorden runt, i ett hotell

Prova ett boutiqe-rum nästa gång du bor hos oss. Vi vågar lova att din vistelse blir något alldeles extra. Det finns totalt 66 stycken att välja på. Alla i individuella stilar – med modern och ändå högst personlig prägel. Vad sägs till exempel om att sova i ett krispigt vinterlandskap, en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol.

I Boutique-rummen finner du nytänkande grepp och annorlunda inslag som till exempel runda sängar och designbadkar mitt i rummet. Alla rum är självklart välutrustade och har till exempel espressobryggare, exklusiva sängar, skoputslåda, minibar liksom modern ljud- och bildteknik. Många har även både badkar och dusch – och ett antal har bubbelbad.

Tjugo rum belägna på olika våningsplan, några med fransk balkong och alla med stora panoramafönster mot Varbergs huvudgata.
Trettio dubbelrum belägna på olika våningsplan med utsikt mot takträdgården.
Fem helt unika rum med en pampig rund säng, vacker schäslong, och i övrigt läcker inredning. Här skall man njuta!
Tre magnifika rum med charm från kolonialtiden och med en spektakulär utsikt över Varbergs huvudgata.
Tre stora rum med tyger, möbler och en tuff färgpalett som både lugnar och lockar färgsinnet!
Vi har två stora sviter i vitt eller svart med väl tilltaget vardagsrum, separat sovrum och en stor härlig balkong! Fri tillgång till Asia Spa, välkomstpaket och frukost med roomservice ingår.