Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Hotellupplevelse för hela familjen

Välkomna till Varberg!

Det är spännande och roligt att sova borta. Hos oss sover barn i extrabädd eller bäddsoffa och väljer mat från vår barnmeny eller en mindre portion av ordinarie paketmeny.
Under sommaren har vi ett lekrum fullt utrustat med leksaker, bollhav, målarböcker och utrymme för vila med filmmys.

Barn behöver också avslappning. Därför glädjer det oss att vi har möjlighet att öppna upp Asia Spa vecka 25–32 för barn kl. 08.00–13.00.

Vi har även en relaxavdelning som är inredd i Boutique-stil och tillgänglig för alla våra gäster.
Relaxavdelningen är fristående från Asia Spa och har bland annat en stor härlig soffa för skön avslappning tillsammans med ångbastu, varm torrbastu, upplevelsedusch samt omklädningsrum och dusch. 

Varberg är en fantastisk stad för barnfamiljen, året om. Under sommaren finns en mängd stränder, glasscaféer och restauranger att välja på. Spökitetsparken – en stor lekplats som ligger i Societetsparken endast ett stenkast från hotellet, är också välbesökt och roligt för barnen.

Kulturhuset Komedianten har alltid roliga upptåg för hela familjen. Ett besök på Varbergs Fästning är spännande för alla åldrar, och på Varbergs Museum kan man till exempel titta på den spännande utställningen om Bockstensmannen. På skolloven ordnas spännande aktiviteter på muséet. 

Bokar ni familjepaketet när ni kommer och stannar över hos oss så får ni fri entré till leklandet Bruket. Se Brukets hemsida för aktuella öppettider och information. På Bruket finns även café, restaurang, bowling med mera mot en extra kostnad.

Välkomna till Varberg!

OBS! Asia Spa har 15-års åldergräns. Öppet för barn v. 25–32 kl. 08.00–13.00.

1

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.