torsdag 03 oktober

Prova på yoga – fullbokad

Är du stressad, stel eller bara nyfiken? Nu har du chansen att prova på yoga på Asia Spa. Perfekt för ömmande kroppar och nybörjare. Killar och tjejer, unga som gamla, välkomna!

Information

Tid: 3/10 2019 kl. 18.30-19.30

Plats: Asia Spa aktivitetsrum

Pris: Kostnadsfritt (spa ingår ej)

Hur: Kom ombytt i mjuka kläder. Matta och vattenflaska behövs ej.

 

Bokning: Tel: 0340-69 01 08 eller mail:  BOKNING@VARBERGSSTADSHOTELL.COM

Anupam Mahapatra On Unsplash

Yoga för nybörjare

Har du alltid varit nyfiken på yoga men inte riktigt vågat prova? Nu har du chansen och det är helt kostnadsfritt! Under följande datum: 29/8, 5/9 och 3/10 kommer vi att hålla yogapass för nybörjare - utmana dig själv och kom och prova! Du kan komma på ett pass eller gå på alla tre.

Vi börjar långsamt och går igenom grunder, tekniker och andning. Yoga handlar inte om prestation utan allt sker i ditt eget tempo och med utgångspunkt i dina egna behov. Det är också en av anledningarna till att vi inte har några speglar i salen.

Vad har yoga för effekter?

Yoga kan göra dig mer flexibel, men det har också många andra positiva effekter på ditt fysiska och mentala välmående. Det är perfekt om du vill förbättra din koncentration, minska stress, balansera hormonerna, detoxa, rena och bygga styrka i kroppen.

Skonsam och effektiv träning

Detta pass är anpassat för dig som aldrig provat på yoga, för dig som känner dig stel, stressad och vill komma igång med skonsam träning som ändå utmanar dig. Yoga dig 20 år yngre!

Bokas via telefon: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com

Yoga på Asia Spa i Varberg