tisdag 25 april

Pilates med Gabriella

Gabriella Marszalek Kristenson håller en Pilatesklass på Asia Spa. Pilates går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet – att bygga en stark kropp inifrån och ut.

Information

Tid: 25 april 2023 kl. 19.00-20.30

Plats: Aktivitetsrummet på Asia Spa

Pris: 240:- (Begränsat antal platser).
Gratis för medlemmar på Asia Spa.

Mer om klassen

Pilates är en väldigt omfattande träningsform. Du tränar styrka, såväl statisk som dynamisk, rörlighet samt balans. Träningen gör att du utvecklar en stark och smidig kropp samtidigt som du behärskar mind-body-connection. Du förbättrar din hållning och din kroppskontroll samt minskar oönskade spänningar.

Pilatesträningen byggs upp i olika steg så den passar såväl mindre tränade som vältränade utövare. Pilates återutbildar kroppen att röra sig rätt och kroppen kommer på så vis att fungera bättre.

Yoga, garuda, pilates i Stenhuset med Gabriella

Mer om Gabriella

Gabriella bor och arbetar i Varberg, bland annat på Asia Spa. Hennes stora passion är all form av rörelse. Hon är utbildad instruktör i Stott pilates genom Stockholms Pilates Center och har undervisat Pilates sedan 2006. Hon är även utbildad Garuda-instruktör och under flera år har hon undervisat Garuda i Varberg.

Den senaste tiden har hon fördjupat sig inom Hatha Yoga-traditionen och har utbildat sig i Camilla Bergströms Art of Life 200h Hatha Yoga. 

Boka din plats på telefon: 0340-69 01 80 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com