onsdag 08 april

Aqua Yoga och månskensfloating med Maria Cerboni

En avslappnande kväll i vattnets tecken. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, ger förutsättningar för en lugn och läkande stund med hög närvaro.

Information

Datum: 8 april 2020

Tid: kl. 20.45–21.45

Plats: Asia Spa

Pris: 295:- 

Bokning: Bokas på tel 0340-69 01 08

Varma källor på asia spa varberg

Program

Vi rekommenderar att vara på plats kl 19.00 och uppleva alla de olika delarna av Asia SPA inför kvällens Aqua Yogaklass. 

20.45 Maria möter er utanför de varma källorna där hon presenterar klassen och inleder med en kort andningsmeditation på land.

21.00–21.45 Aqua Yogaklassen startar i de varma källorna som håller en temperatur på 38 grader. Här får du uppleva Aqua Yoga, en lugn och läkande stund med hög närvaro. Genom de öppna panoramafönstren sveper en havsbris in och klassen avslutas med en flytande meditation under kvällens månsken.

Tips: Boka en övernattning efter klassen där du kan behålla känslan av lugn och avslappning och inleda den kommande påsken med harmoni.

Max deltagare: 12 personer

Medtag: Badkläder

Läs mer

Maria Cerboni – grundare av Aqua Yoga

Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga, och många som aldrig tidigare har provat yoga har upptäckt hur fri och lättillgänglig yoga verkligen kan vara. Maria skapade Aqua Yoga genom en naturlig utveckling av de olika yogaformer, vattenaktiviteter och terapier hon arbetat med genom åren.

Maria guidar alla på den nivå de befinner sig – oavsett om du är nybörjare eller van yogautövare. 

Aqua Yoga

Aqua Yoga är ett fantastiskt sätt att uppleva de många fördelarna som finns med yoga. Känslan av viktlöshet i vattnet hjälper kroppen att lättare släppa spänningar och stress, samt att komma i kontakt med kroppen på ett mjukt sätt.

Erfarna yogautövare upptäcker att de kan röra kroppen på en helt ny nivå i vattnet genom att utforska både nya och invanda positioner och rörelser. Nya utövare får en mjuk, sinnlig och prestigelös upplevelse vid sitt första tillfälle med yoga. 

Fördelar med att yoga i vatten:

  • Viktlösheten i vattnet hjälper musklerna och sinnet att slappna av.
  • Skonsamt för lederna. Särskilt för knän, höfter och anklar.
  • En jämn kompression och omslutning av vatten ökar kroppsmedvetenheten.
  • Stärker bäckenbotten och de djupt liggande magmusklerna.
  • Alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller träning.