Yoga och föreläsning med Ulrica Norberg

Datum: 23/6 2019

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg kommer till oss och håller en spännande föreläsning om andetagets betydelse, samt håller en stärkande yinyogaklass med meditation. Lägg till en skön stund på Asia Spa och du har en heldag där du garanterat känner dig mer avspänd, stärkt och klar i sinnet efteråt. 

Även en lättare fika ingår. 

Boka på tel: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com

Läs mer

Föreläsning – Just breathe

Pris föreläsning: 250:-

Tid: kl. 15.30–16.30

Under denna föreläsning får du följa med på en resa genom andetagets olika gestaltningar. Vad andning är, vilken funktion den har i oss, vad ett mättat andetag är och varför det är så viktigt, tillika varför andningen är så framstående inom yoga och andra östliga läror. Vad händer i oss fysiskt, psykiskt och själsligt när andningen inte fungerar och hur vi kan använda vår andning för att öka mental skärpa, fysisk kraft, emotionell balans, kreativitet och personlig stabilitet.

Ulrica berättar om sin egen andningsresa, om yogans tusenåriga insikter samt delar med sig av senaste forskningen i ämnet ANDNING.

Du kommer att kunna köpa Ulricas nya bok ANDAS – Livet händer mellan två andetag och få den signerad.

  • Paketpris föreläsning och yogaklass: 590:-
  • Paketpris föreläsning, yogaklass och spa till kl. 20.00: 990:-
Läs mer
Yoga med Ulrica Norberg

Yin yoga med meditation – Unwind/Rewind

Pris yogaklass: 350:-

Tid: Kl. 17.00–18.30

Under denna yinyogaklass leds du igenom de olika moment som behövs för att leda sinnet mer till ro, ge själen kraft och kroppen avspänning. Ulrica tar dig lugnt, informativt och metodiskt djupare in i ett meditativt flow. Här leds du sakta genom kroppen och andetaget genom en kortare serie av yinyogasekvenser som mjukar upp dig inifrån och ut. Väl sittandes, kommer du att blir vägledd genom centrerande och fokuserande andningsövningar och in vidare i ett mer meditativt tillstånd där vi ägnar 20 återhämtande minuter innan Ulrica guidar dig tillbaka till kroppen. Du kommer garanterat att känna dig mer avspänd, klar och stärkt av stunden. Mer stärkt och klar i sinnet.

  • Paketpris föreläsning och yogaklass: 590:-
  • Paketpris föreläsning, yogaklass och spa till kl. 20.00: 990:-
Läs mer

Mer om Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder och individualitet och brinner för att se människor växa.

För att hitta sin passion och potential, behöver man gå inåt och skala av det man tror sig vara och måste utge sig för att vara. Detta med hjälp av rörelse, stillhet, reflektion och skapande.

Ulrica är dramatiker, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Med hela världen som arbetsfält, reser hon runt och utbildar och inspirerar via olika workshops, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats nio västerlänningar innan henne. Ulrica räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat över 500 yogalärare i världen.


Web: www.ulricanorberg.se
Instagram: ulricanorberg

Läs mer