Erbjudande under våren

Ibland har man den bästa semestern i Sverige och vi vill därför erbjuda dig att boka en härlig hotellvistelse med övernattning och spa i Varberg till ett rabatterat pris! Vad väljer du - 500:- i rabatt eller i värdecheck?

Frukost med roomservice i hotellrum boutique garden på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Få 500:- rabatt eller värdecheck

Boka en vistelse med ankomst senast 31/5 och få 500:- rabatt/person eller 500:- i värdecheck. Värdechecken kan du ge bort eller använda själv vid ett senare tillfälle. Checken kan användas som betalmedel på vårt hotell men även våra systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Bokning

Bokas på tel: 0340-69 01 08 eller mail: bokning@varbergsstadshotell.com Erbjudandet kan även bokas online när det gäller 2 personer i ett dubbelrum, önskar du boka fler eller färre personer, kontakta bokningen.

Uppge rabattkod "vårrabatt" vid bokning.

*Erbjudandet gäller nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller på nedan utvalda paket (ej 1, 2, 9 och 16 maj). Värdechecken gäller vid ett tillfälle t.o.m. 2020-12-31 (kan ej användas som betalmedel för alkohol). Betalning sker vid ankomst, då är det även möjligt att byta rabatten mot värdecheck om du önskar detta.

Erbjudandet gäller på följande paket


Varma källor på asia spa varberg

Evening Spa Exclusive

Pris från 1990:-/person
Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid. Checka in, ät middag, njut av spa och japansk vickningsbuffé i månens sken. Lördagar & utvalda fredagar.
Asia Spa vitality pool

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/person
Njut av en övernattning, en 3-rättersmiddag och tillgång till Asia Spa under hela din vistelse. Ankomst alla dagar.

Stora Asia Spa

Pris från 2690:-/person
Njut av tre sköna dagar på Asia Spa, goda middagar och två övernattningar. Går att boka med ankomst alla dagar.
Asia Spa avkoppling tempelrum

Asia Spa Long Stay

Pris från 3890:-/person
Koppla av på riktigt ... länge. Njut av tre sköna övernattningar, en 3-rättersmiddag, en lunch och Asia Spa hela vistelsen. Ankomst söndag-tisdag.
Fredagar
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Pris från 1790:-/person
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.
Japanska restaurangen Nami på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nami-paketet med Asia Spa

Pris från 1690:-/person
Ett spapaket som tar dig mot österländska upplevelser och smaker. En övernattning, tillgång till Asia Spa och en japansk middag på Restaurang NAMI ingår.
Hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Firarpaketet

Pris från 1590:-/person
Låt oss skämma bort dig lite extra när du har något speciellt att fira! Paket med övernattning, välkomstpaket på rummet, 4-rätters supé och Asia Spa.
Lördag & söndag
Vitalitypool på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Carpe Diem

Pris från 1690:-/person
Checka in lite senare och njut av en 3-rättersmiddag. En övernattning med frukostbuffé och Asia Spa ingår under hela din vistelse.
Kallbadhuset i Varberg

Kurortspaketet

Pris från 2290:-/person
Tillbringa några dagar i Varberg – Två övernattningar, en 3-rättersmiddag, entré till Varbergs Kallbadhus samt tillgång till Asia Spa.
Hotellrum rosa De Luxe 233 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Asia Spa Lyx

Pris från 1890:-/person
Lyxigt spapaket för er som vill skämma bort er lite extra! Övernattning i ett av våra lyxigaste rum, Asia Spa, 4-rättersmiddag samt mousserande och choklad på rummet.
Bröllop på Varbergs Stadshotell

Bröllopspaketet

Pris från 2990:- för er båda
Fira bröllopsnatten i något av våra bästa rum med champagnefrukost, bubbel och fruktfat. Njut tillsammans på Asia Spa under hela avresedagen.

Våra gästers och medarbetares säkerhet är viktig för oss


Vi har öppet som vanligt och vill att du som besöker oss ska känna dig trygg med att vi vidtar rekommenderade åtgärder med tanke på coronaviruset covid-19. Läs mer om hur vi skapar en trygg upplevelse ›