Jul & nyår

Välkommen till oss för lite extra julstämning i november och december. Vill du kanske koppla av i mellandagarna på hotell i Varberg eller fira in det nya året med en nyårsfest utöver det vanliga? Checka in, koppla av och låt oss sköta festbestyren.

Erbjudanden för julmys och mellandagar


Glögg på julbord
Onsdag–söndag, 29 november–22 december

Ett klassiskt julbord

Från slutet av november och fram till jul är du välkommen in för att avnjuta ett klassiskt julbord i vår stämningsfulla restaurang. Som alltid är det mesta av maten tillagad från grunden av våra kockar och det bjuds på både älskade klassiker och spännande nytillskott.
Julklappstips!
Par i vitalitypoolen på Asia Spa

Lilla Asia Spa

Pris från 1390:-/vuxen
Koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. Njut av en god middag och en övernattning med frukostbuffé.
Fredag & lördag + mellandagar
Varma källor på asia spa varberg

Evening Spa Exclusive

Pris från 1790:-/vuxen
Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid. Checka in, ät en bistrorätt och njut av spa i månens sken. Lite senare serveras en asiatisk plocktallrik från restaurang Nami.
3, 10 & 17 DEC

Julfrid

Pris 1190:-/person
Välkommen till oss en söndag i december för att kombinera avkoppling, träning och bad på Asia Spa med vårt fantastiska julbord. Börja eller avsluta med att njuta av julbordet.
Avkoppling i varma källorna på Asia Spa

Stora Asia Spa

Från 2790:-/vuxen
Njut av två övernattningar, goda middagar och tre sköna dagar på Asia Spa. Går att boka med ankomst alla dagar.

Citypaketet

Pris från 990:-/vuxen, 500:-/barn
För dig som bara vill komma iväg några dagar. Njut av en 2-rätters middag, övernattning och lyxig frukostbuffé.
Hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Firarpaketet

Pris från 1745:-/vuxen
Låt oss skämma bort dig lite extra när du har något speciellt att fira! Paket med övernattning, välkomstpaket på rummet, 4-rätters supé och Asia Spa.
Bo på hotell över julhelgen

Rum & frukost i jul

Ska du fira jul i Varberg men tycker det är skönt att ta in på hotell istället för att bo hos släkten? Vi har öppet för rum & frukost* hela julhelgen. Varmt välkommen! 
 *Observera att vi har en mindre frukostbuffé under julhelgen, samt att Asia Spa och restaurangen har stängt från kl. 14 den 23 december till och med den 26 december. 
Presentkort på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lägg omtanke under granen

Ge bort en omtänksam och minnesvärd julklapp – tid till dig själv, till en vän eller tid tillsammans med någon du tycker om. 

Våra presentkort är fyllda av välsmakande, rogivande och inspirerande upplevelser. Beställ ett presentkort på valfritt belopp och låt mottagaren själv få välja vad det ska användas till, eller se våra tips på extra värdefulla julklappar. 

FIRA NYÅR MED OSS


Champagne i lobbyn på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Nyårspaket

Från 2945:-/person
Checka in på nyårsafton och låt oss sköta festen. Paket med afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj mellan paket med traditionell eller japansk nyårssupé och med eller utan Asia Spa.

Stora nyårspaketet

Från 4190:-/person
Fira nyår ordentligt och boka vårt nyårspaket med två övernattningar. Njut av afternoon tea, nyårssupé, brunch och en 3-rätters middag. Välj mellan paket med eller utan Asia Spa.