Fira Valborg med klassisk musik 30/4 2019

I STÅTLIGA SPEGELSALEN

Detta paket är inte längre bokningsbart. 

Kvällen startar med ett glas mousserande innan vi sitter ner i Spegelsalen. Där avnjuts en 3-rättersmiddag och ljuvlig klassisk musik av Omorfiakvartetten. Det kommer att bjudas på vårliga toner med utvalda stycken, allt från Mozart och Haydn till Albinoni.

I paketet ingår:

  • Välkomstmingel med ett glas bubbel på innergården, från kl. 18.30
  • Konsert i två akter och en klassisk 3-rättersmiddag inkl. kaffe i Spegelsalen
  • Tack och avslut på kvällen ca kl. 22.30

Möjlighet att beställa till utvalt vinpaket till middagen.

Välj till övernattning

Stanna över natten och lägg till spa till förmånligt pris. Kontakta oss för bokning och mer information på bokning@varbergsstadshotell.com eller 0340-69 01 08.

Om Omorfiakvartetten:

Omorfiakvartetten har funnits i snart 15 år och är en väletablerad stråkkvartett med sitt säte i Göteborg. Omorfiakvartetten består av Malin Boqvist – cello, Mirjam Simonson – violin, Fredrik Meuller – viola och Johan Tistelgren (tidigare Göteborgs Symfoniker) – violin.

De rör sig mellan olika genrer och anlitas regelbundet i olika sammanhang.

Kvartetten har några inarbetade program såsom Edit Piaf tillsammans med sångerskan Åsa Fång, men har även klassisk salongsbetonad musik på sin repertoar såsom Mozart, Haydn och Albinoni. Det mest udda projektet har varit att lägga stråk på en skiva för en Kinesisk artists räkning. Det senaste projektet var att tolka specialskrivna Bruce Springsteen-arrangemang (uruppförande), för stråkkvartett tillsammans med sångaren Robert Eriksson, vilket även sänds i SVT under våren.

Läs mer
Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Storslagen och fantastisk

Ståtliga Spegelsalen

Spegelsalen ligger i vår K-märkta del utav hotellet, det är en storslagen och fantastisk lokal på 240 m² där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. Spegelsalen passar utmärkt för större grupper eller för festligare tillfällen som bröllop, kick-off eller föreläsningar.