Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
25 november 2015

Walk of fame med kollegor

Du har säkert redan läst och hört talas om vår stora satsning detta året med Proud with Passion. Om inte så kika här
Kort och gott skulle man kunna säga att Proud with Passion är vår egna kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga. Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Men vad du kanske inte visste är att vi i källaren, på vägen till våra omklädningsrum, har vår egna "walk of fame". Varenda månad uppmärksammar vi varandra med att nominera de som gör det där lilla extra för er gäster.

Och det blir bara fler och fler stjärnor på golvet – många fantastiska Proud with Passion insatser och nomineringar lämnas in! Jättekul! 
I oktober slogs flera rekord, och även i antal nomineringar i en om samma månad – och därtill fler potentiella vinnare till ’Månadens insats’.  Fantastiska prestationer och omtanke om både gäster och kollegor sker hela tiden och det glädjer oss verkligen.

Oktober månads insats/er: Mattias Andersson – som med två olika nomineringar tog hem det - dels uppmärksammade han en hungrig gäst/par där mannen slukat sin mat innan hustrun ens hunnit smaka och såg till så att han fick lite backning så att dom kunde äta tillsammans, sen också då han förtjänstfullt hjälpte en rullstolsburen gäst till sängs då hjälpmedel saknades. Snyggt jobbat! Tyvärr var inte Mattias på plats då kameran åkte fram men han är sannerligen en förtjusande och trevlig ung man.

Under september tog  Caroline Larsson hem priset för "Månadens insats" – hon var snabb med att uppmärksamma en konferensgäst som var på väg och inte hann fika ordentligt hos oss. Hon ordnade med en påse baguette, dricka och kaka och därtill en ”Ha en härlig dag- hälsning”.
Omtanke och service i värlsklass!

Vilken fantastisk personal vi har!

Nu börjar små juliga tecken skymta här och var och vi börjar göra oss redo för 1:a advent som närmar sig. Granen är på plats ute på torget och husfasaden är klädd med vacker och julig belysning.

Granen inne är i skrivande stund också på väg att ta sin ståtliga plats rakt innanför entrén.

Och ett riktigt säkert jultecken är de här små tomtarna som man ser skymtandes på bordet under alla fikastunder...

Upplagd av Anonymous 2015-11-25 13:21 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar