Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
25 februari 2015

Vi laddar inför japansk helg

Veckorna har väl aldrig gått så fort som i februari 2015?
Inte oss emot i och för sig för nu är vi bra sugna på fågelkvitter, vårsol och kafferast ute på torget. Just nu laddar vi för fullt inför vår japanska helg som äger rum 27-28 februari. Vi har provat att rulla sushi med våra mästerkockar, vikt origamifåglar, druckit grönt te i mängder och gjort ett och annat "karate move" för att få den rätta känslan.

För du kommer väl? Vi är säkra på att det blir riktigt trevligt och spännande.

Här kan du läsa mer om helgens aktiviteter och hur du bokar de olika "prova på"-kurserna och här finner du också paket med övernattning.

Just nu har vi kommit i nästa skede av vår make over på konferensytorna. Vi väntar in möbler och har flyttat runt väggar för att få mer yta för fina grupparbeten och fikastunder i våra öppna ytor. Det blir kalasbra och det är väldigt trevligt att passera där förbi, höra sorlet av konferensgäster och känna den trivsamma kaffedoften.

Ute på torget säljer de självklart fullt med vårlökar just nu och vår trädgårdsmästare Peter har fullt upp med att göra det vårfint inne på hotellet.

Och titta. Till och med penséer. Ett säkert vårtecken...

På spa mötte vi upp Patricia och pratade om hudvård. För visst är vi väldigt torra och rätt glåmiga i hyn efter denna vinter. Hon tipsade om Phyto 5 Extreme Creme samt att dricka mycket ljummet vatten med citron och ingefära i och höll upp sitt eget glas som följer med henne hela dagen.

Det är sannerligen dags att rå om hela kroppen både in och utvändigt och en ordentligt skön tvagning är perfekt för att både friska upp huden och stilla sinnet.

Vårsolen sträckte sig med långa strålar in i Tempelrummet idag och att sätta sig där inne under fruktstunden och få lite ljusterapi lockade verkligen. För att inte tala om att ligga i varma källorna med de stora glaspartierna vidöppna... Drömmigt, minst sagt. Ha en fin vecka nu.

Upplagd av Anonymous 2015-02-25 15:37 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar