Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
18 juni 2015

Vi laddar inför en skön sommar

Med midsommar i krokarna plockar vi sommarbuketter och planerar semesterveckorna för fullt. Just nu har vi stor längtan efter varmare kvällar och simturer i havet men njuter ändå av grönskan sommaren bjuder på. Att krypa ner i Vitalityppolen och kika ut på havets skådespel är inte så tokigt det heller...

Inför midsommar har vi plockat våra sju olika sorters blommor och redan ätit flera tallrikar av jordgubbar med grädde. Gott!

Det viskas om att Tomas Ledin med Måns Zelmerlöw på samma scen blev slutsåld i rasande fart. Men deppa inte över det, Varberg har en mängd andra bra artister på intågande. Vad sägs om att ta del av denna Line Up Diggiloo-turnén bjuder på i år? Martin Stenmarck är vår personliga favorit. Ta del av våra konsertpaket >>

Vi har förberett oss inför rådande familjesemestrar på hotellet och rustat upp vårt lekrum med både bollhav och pyssel. En mängd andra roligheter bjuds det också på såklart. Vad sägs om denna barnanpassade karta som pekar ut de bästa krabb- och glassplatserna i Varberg? Dessutom får alla barn hink, spade och krabbmete att ta med sig till stranden. 

Denna veckan har varit lite väl regnig känner vi... "Typisk svensk sommar" suckas det lite här och där. Men, se hit! Vi har ordnat så att våra gäster kan ta sig an blöta dagar med stil denna sommar. Vi har ett helt förråd med regnkläder och stövlar från varbergsbaserade märket STENK att låna ut till behövande. 

Glad sommar vänner!!

Upplagd av Anonymous 2015-06-18 15:54 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar