Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
11 december 2014

Vi kikar in i shopen på Asia Spa

I mitten av december jagar de flesta runt efter bra julklappar till nära och kära. Så låt oss visa dig lite mer av våra favoriter uppe i shopen på Asia Spa.
Dessa  Yogamattor är verkligen i ropet just nu och ett måste för alla yogisar.

Den legendariska The Black Mat  tidigare känd som Manduka Black Mat Pro, har funnits i 15 år. Det är en av världens bästa yogamattor med en täthet och tjockhet som konkurrerar ut de flesta. En matta med komfort och grepp för de som begär mer av sin yogamatta. Dessutom ger tillverkaren livstidsgaranti på denna matta. Toppen! Och väldigt snygga dessutom.

Känner du någon som är förtjust i choklad, te och goda dofter? Vem är inte det liksom...  Vackra förpackningar, väldigt ekovänligt och gott.

Vi säljer naturligtvis produkter från L:A BRUKET hos oss. En saltskrubb är alltid uppskattat.

Visste du förresten att L:A BRUKET kommer från Varberg och har ett väldigt fint showrum/butik med gångavstånd från hotellet? En hel del produktion har de fortfarande kvar i Varberg och tången till deras badkit skördas traditionellt för hand av en man vid namn Bosse utanför Varbergs kust och torkas därefter naturligt. 

Nu när vi ändå talar om julklappar så vill vi slå ett slag för det mycket uppskattade presentkortet som är fulladdat med upplevelser. Klicka hem ett flera direkt från vår hemsida vetja. Presentkortet går att anfvända på hela vår anläggning och då kan man ju själv bestämma om man vill ha en god två eller kanske en middag i restaurangen.

Upplagd av Anonymous 2014-12-11 13:35 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar