Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
18 november 2015

Vem blir årets Lucia?

Välkommen till en helt vanlig dag på hotellet. I lobbyn prunkar en vacker ormbunke på hedersplats i väntan på att en mer julig dekoration. Vi ser med spännnig fram emot hur granen kommer vara smyckad i år.

Ute på torget säljs redan hyacinter och amaryllis och vi antar att en del längtansfulla redan smakar av glöggen denna helg.

I ett av våra fönster hänger årets kandidater till luciatåget. Vem blir årets Lucia? Självklart uppträder luciatåget hos oss och du finner dem hos oss i arla morgonstund den 11e december.

Här kan du rösta och lyssna på tjejernas vackra stämmor.

De ryktas att kylan kommer till helgen och kanske också lite snö. Så här ser annars en morgonpromenad längs strandpromenaden ut nu, i mitten av november. Passa på att  gå denna promenad innan eller efter hotellfrukost när du bor över.

På konferens träffar vi alltid vår strålande glada Agneta. 

Ytorna precis utanför vår hörsal Middelgrund är verkligen trevliga att umgås på. Både för privatgäster och för konferensgäster som har grupparbeten.

Vi rekommendrar dock alltid ett avbrott för lite lek och för att rensa tankarna.

Närhet till fikastationer är viktigt och så här ser det ut på innergården.

Att kunna stänga dörren om sig under grupparbeten är också viktigt. På våning två har vi flertalet mindre grupprum att nyttja. Alla inredda med anrik vacker stil och en del är även rustade med en tjusig kakelugn.

Nu närmar vi oss december med stormsteg. Julbord, avslutningar, julklappar och glöggmys. Det är mycket som ska hinnas med och få plats där dagarna innan julafton. 
Tänk på att boka Kick Off för 2016 redan nu så slipper allt hopa sig för er i januari också.

Önskar Dig en fortsatt fin vecka nu. Så får vi se om Varberg klär sig i någon vinterskrud nu i helgen...

Upplagd av Anonymous 2015-11-18 12:05 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar