Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
14 augusti 2014

Vårens idéer möter höstens planering i augusti

Redo att ta tag i en spännande höst efter denna sommaren? Jajamen! Vi har aldrig varit mer redo och sitter och planerar vårt nya konferensutbud för fullt. Ett nytt konferenspaket kommer presenteras inom kort och det, som mycket annat i dagens samhälle, går i hälsans tecken. Människor som mår bra har bättre möten.

Och vad tror du om att ta med dig dina kollegor ner till stranden för att genomföra ett energiskapande yogapass tillsammans. Kanske ska hoppa över denna rörelse dock.. verkar rätt krånglig...

Hela sommaren har vi serverat smarriga frukostar och söndagsbruncher och vi fortsätter med  detta in i hösten. Välkomna hit! Vi lagar maten och tar disken. Ni umgås och har det trevligt.

Denna höst planerar vi att skapa en liten fotoserie med våra olika rumstyper här på hotellet. Vi har en enorm bredd i vårt utbud och glöm inte att hotellet har sina rötter från tidigt 1900-tal och vissa delar är K-märkta. Anrikt stadhotell möter modern design och ett asiatiskt spa - Ett hotell och många upplevelser!

Vi ser fram emot att dela med oss av bilder och berättelser om våra rum i sociala medier. Håll utkik på Facebook, Instagram och här på bloggen.

Och till sist. Vår gäst Birgittas erfarenheter av ryggsmärtor och rehabiltering på Asia Spa kan du just nu läsa om i Året Runt. Där delar även vår terapeut Birgitta (samma namn) med sig av tips till människor  med smärta. Ha en fin start på augusti nu.

Upplagd av Anonymous 2014-08-14 14:54 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar