Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
25 mars 2015

Vad lägger du i påskägget?

Påsken närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot en härlig långhelg i Varberg. Vi kommer att servera vår populära brunch på långfredag, påskdag och annandag påsk. Så se nu till att inte bli stående i köket för mycket under denna högtid. Samla vänner och bekanta för skönt häng hos oss.

På torget säljer de just nu färgsprakande fjädrar i ris ...

...och inne hos oss har vi en mer sparsmakad och sober variant. Ser du kaninfamiljen som flyttat in förresten?

Visste du förresten att om du bokar en vistelse hos oss i under påskhelgen och uppgraderar till ett De Luxe- eller Boutiquerum så bjuder vi på brunch eller lunch... bra va? Läs mer här>>

Medan vi väntar på att våren ska slå ut på riktigt så gäller det att vårda kroppen både utvändigt och invändigt efter denna långa vinter. 

Detoxa dig med att dricka varmt vatten med citron och ingefära i. Det är bra för matsmältningen och utdrivande. C-vitaminen piggar dessutom upp kroppen och håller bacillerna borta.

Tänk också på att börja dagen med att torrborsta kroppen. För att öka cirkulationen i kroppen och öka lymfans flöde. En vante för torrborstning finner du hos oss i shopen på Asia Spa.
För extra inpackning till kroppen så kan du smörja in dig med sesamolja och låt verka i femton minuter innan du tar en skön dusch.

Vi funderade lite över vad vi ville lägga i påskägget i år. Och en fin investering är en riktigt bra och vacker bok. Yoga Girls fina bok ska var något alldeles speciellt ... 
Spana in vårt sortiment av böcker i shopen uppe på Asia Spa.

Ett annat tips är Ulrika Norbergs nya bok Yin Yoga. Många foton till denna bok är tagna i Asia Spa's miljöer och det värmer verkligen vårt hjärta att få vara en liten del av inspirationen. Vi lyckades komma över ett ex men den verkar vara slutsåld överallt... Hoppas den dyker upp i ny utgåva.

Det är dessutom en stor ära för oss att Ulrika gästar oss med ett fullbokat Spa & Yoga-retreat nu till helgen. Nästa helg med Ulrika blir den 10-14 juni. Då är temat ISHTA - yoga.

Önskar Dig en riktigt fin fortsättning på veckan och en glad påsk!

Upplagd av Anonymous 2015-03-25 15:21 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar