Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
28 oktober 2015

Tips för spaälskare

Under hösten får de flesta en känsla av att vilja få en nystart. Fyll på energin med en välbehövlig spaupplevelse denna säsong. Ta det lugnt, reflektera över livsval och låt ditt inre få guida dig på rätt väg.

Innan du tar trapporna upp till spa tycker vi att du ska gå längs strandpromenaden i tjugo minuter, andas havsdoft och lyssna på vilda vågor.
Väl på spa ska du börja med tvagning, sedan pusta ut och luta dig tillbaka medan fötterna får en skön stund i ett fotbad. Låt blicken vila över den vackra utsikten där Du nyss promenerat. 

Väck sedan kroppen till liv i Vitalitypoolen.
Se till att massera trötta axlar noggrant och bege dig sedan mot bastuoasen. Där varvar du bastu med ett kallt dopp. Varva tre gånger med varmt och kallt och se till att du tar fem djupa andetag varje gång du sänker kroppen ner i kallkaret. 


För maximal njutning bör du unna dig en behandling. Vi vill passa på att lyfta vår nya ansiktsbehandling Eco Facial. En ekologisk behandling som renar på insidan med bland annat lymfdränage.

Torka dig noggrant efter bad och ta på dig torr yukata. Sjunk ner i tempelrummet och somna en stund till lugn meditation som spelar ur högtalarna i rummet.

sant!

Säg hej till Malin. Vårt nya ansikte på Asia Spa. Du möter henne på mattan i en mjuk yoga under torsdagar 18.45.

Malin är en mästare på det här med juicer och smoothies som är så i ropet och extra bra här på höstkanten i förkylningstider och så...
Håll till godo, här får du ett fint recept:

Min Favvo Smoothie:
Grönkål/svartkål eller spenat
1 Fryst banan
½ avokado
mango
Mandelmjölk
Toppa med chiafrön
Mixa och drick. Mums!!
/hälsningar Malin, Asia Spa

Upplagd av Anonymous 2015-10-28 09:40 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar