Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
15 maj 2014

Ta en kik in i våra nya rum

Anna Riis, ägare till Varbergs Stadshotell & Asia Spa, tar plats i en av sofforna som precis burits in på rum 136 och pustar ut. Nöjd, stolt och glad över att snart vara i mål med denna helrenovering. Nu saknas endast en matta i korridoren, några lampskärmar och en del gardiner. Några gäster har dock redan bott över i rummen och de är alla väldigt nöjda och glada över resultatet.

Det är ofta de små detaljerna som gör det. Här har till exempel stolsryggen fått ett överraskande tygmönster.

Och här har ett badkar placerats mitt i rummet bredvid sängen. Rummen på våning ett har imponerande takhöjd på 4.70m och vi låter det vara osagt hur många kristallkronor vi putsar varje månad...

Rummen kommer i olika färgställningar och bekvämligheter som egen espressomaskin och toppmodern ljudanläggning finner du på rummen. Nyfiken? Boka in dig på ett Citypaket, njut fullt ut av Varbergs utbud denna vackra försommar och bo flott precis ovanför Varbergs Torg.

I Varberg har vi idag strålande solsken och det väntas vackert väder till helgen också. Så här ser utsikten ut från varma källorna just nu och blicken når hela vägen till Getterön.

Vackert från Vitalitypoolen också denna stillsamma dag. Ett hett tips är att besöka Asia Spa en dag mitt i veckan då många andra är på jobbet. Kompa ut fram till lunch och du får några häriga timmar i stillhet hos oss när det är mindre gäster på anläggningen. Just nu har vi ett fördelaktigt paket kallat Frukostlyx, verkligen härligt att unna sig lite lyx mitt i veckan.

Överallt är det frodig grönska och i vår japanska trädgård blommar det för fullt. Härligt!

Upplagd av Anonymous 2014-05-15 13:12 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar