Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
16 september 2014

Stig in i rum 228

Låt oss stiga in i rum 228. Ett av våra nya De Luxe rum som ligger en trappa ner från entrén till Asia Spa och på samma våning som Spegelsalen, vår största lokal och festvåning.

Vi har denna sortens rum till De Luxe Superior och just detta rum har vacker utsikt över Varbergs torg.

Klassisk lyx á la 2014 - franska möbler från Grange förenat med läckra textilier från Designers Guild. Rustika franska ekgolv, vita tak med stuckaturer och rosetter kring takarmaturer i kristall eller belgisk stil pryder rummet.

Du sover himmelskt i en lyxig 180-cm bred continentalsäng.

Badrummet är klassiskt inrett med marmorgolv, takstuckatur och högblank, svart badrumsinredning. Handfat i guld.

Detta har dusch, men några liknande rum har badkar.

Rummet är utrustat med TV, espressomaskin, samt mediaanläggning där du även kan koppla in din egen dator. Det är också utrustat med bekvämligheter såsom minibar, hårtork, strykbräda och strykjärn, trådlöst internet samt allergianpassade kuddar och täcken.

Litet vackert skrivbord som är både praktiskt och dekorativt i rummet. Stilen flirtar lite med originalrummen från 1902 men med en modern touch.

Ytor att slå sig ner på och umgås utan att för den delen behöva sätta sig i sängen. Möt upp varandra på en fördrink innan middagen eller brygg dig själv en espresso och sjunk ner med en bra bok i soffan efter en skön stund på Asia Spa. Eller hoppa över spa och stanna på rummet..

Upplagd av Anonymous 2014-09-16 13:35 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar