Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
18 februari 2015

Stig in i rum 137

Vi fortsätter vår rundtur i hotellrummen på hotellet. Ett uppskattat och regelbundet inlägg här på bloggen som  vi startade 2014 i samband med renoveringen av våra äldsta rum.  

Välkommen in i ett av våra minsta rum på hotellet, rum 137.

Rummet ligger på första våning och tillhör de nya De Luxe-rummen. Detta rum vetter mot en mindre innergård vilket inte ger de stora vyerna men är mycket lugnt och avkopplande, och vi tycker att den fina kristallkronan och resten av inredningen kompenserar för det.

Badrummet är klassiskt inrett med marmorgolv, takstuckatur och högblank, svart badrumsinredning.

I just detta badrum har ett vackert mönstrat svart handfat placerats. Många av De Luxe rummen har helt unika handfat som skiljer sig från rummet bredvid. Titta till exempel här i rum 228 så finner du ett i guld. Och här, i rum 131 så finner du ett traditionellt i marmor. Där får det härliga badkaret mitt i rummet mer uppmärksamhet.

Detta badrum är utrustat med dusch och vill du ha dig ett längre bad så tar du enkelt trapporna upp till Asia Spa.

I skåpet finner du plats för förvaring, egen espressomaskin, minibar, skoputslåda och allt annat smått och gott som behövs för en bekväm vistelse på hotell.

Detta mindre rum kallas De Luxe Premium och passar perfekt både till det semestrande paret och till affärsresenären. Här kan du läsa mer om rumstypen.

Upplagd av Anonymous 2015-02-18 16:51 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar