Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
21 oktober 2014

Stig in i rum 131

Välkommen till rum 131. Vår juniorsvit på första våning som är en fantastisk hörnsvit. Checka in, häll upp var sitt glas bubbel och luta er tillbaka i bekväma vackra soffor.

Våra De Luxe rum kommer i två färgställningar och här ser du den mer lila/röda varianten. Spännande textilier från  Designers Guild och möbler från franska Grange.

Detta rummet ligger i vår K-märkta del av hotellet och har över hundra år på nacken. En gång i tiden tömde städerskan pottskåpet då hon städade rummet efter utchekningen. När vi renoverade så kunde vi hitta flera olika sorters tapeter i lager, det kändes som en fantastisk ynnest att få ta del av. Att få kika in ett stycke hundraårig historia var verkligen spännande!

Och nu, det är ingen som känner igen sig efter den senaste renoveringen. Gör du? Ja, det är faktsikt samma rum...
Det gamla anrika har åter tagit plats, innertaket har plockats bort och den ursprungliga vackra takhöjden blottas. Det är hela 4.70m i tak på våning ett! Det är verkligen en imponerande höjd som klär de vackra takkronorna som hängts upp .

Höga lister, stuckaturer och vacker parkett. Tunga svepande tyger.

Roliga och tjusiga gamla foton har ramats in och passar perfekt in i miljön.

 

En liten kontorsplats med utsikt över gågatan utanför.

Alla rum är fullt utrustade med Espressomaskin och en högteknologsik musikanläggning där du lätt kopplar upp dig med både dator, telefon och iPads.

Badrummet är klassiskt inrett med marmorgolv, takstuckatur och högblank, svart badrumsinredning. I ena lådan finner du locktång, plattång och hårfön och kikar du i den andra så finner du andra bekvämlighetsartiklar såsom tandborste, kam, nagelfil mm.

Sugen på att checka in? Dags att fira något eller kanske överraska någon du håller av? Välkommen!

Upplagd av Anonymous 2014-10-21 15:04 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar