Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
27 augusti 2015

Rustad för höstdagar med väderomslag?

Så byttes heta sommardagar mot ljumna höstdagar här i Varberg. Vi välkomnar glatt säsongen och tycker det känns rätt mysigt ändå att få tända lite ljus i lobbyn och servera en och annan Irish Coffee. Just nu serverar vi den här lobbymenyn till gäster som är lite hungriga då de slår sig ner i de sköna sofforna. Vårt populära lobbycafé är öppet några veckor till, så vi uppmanar alla gäster att passa på och fånga höstsolen med en kopp morgonkaffe där.

Fast inte idag kanske... idag står regnet som spön i backen och gästerna skyndar sig in för att slippa bli blöta.

No worries! Vi står redo med både regnkläder och paraply från varbergsföretaget STENK att låna ut till våra gäster. Här visar Alicia på bokningen en del av utbudet.

 

Välbehövligt och utplockat en dag som denna.

På vägen från lobby till Asia Spa passerar vi ett fat med chokladcroissanter på innergården och avundas konferensgästerna lite...

På andra våning hälsar vi på Mikaela som precis städat färdigt rum 226. Hon har jobbat hos oss drygt ett år och tycker det är extra roligt att städa våra De Luxe-rum.

Väl uppe på spa så kikar vi på det nya utbudet i shopen och lägger märke till de nya fina små inredningsdetaljerna. Händerna passar perfekt som smyckesförvaring i badrummet och den lilla buddan blir fin på soffbordet.

Och vi konstaterar ganska snabbt att det är just i varma källorna man ska ligga en dag som denna. Skönt att ligga i det varma vattnet och titta ut mot regnet som faller.

Vi uppmanar alla gäster att uppleva våra varma källor i tystnad för att kunna njuta i stillhet och ro.

Innan man stiger ner i varma källorna är det skönt att sitta med fötterna i ett fotbad och betrakta utsikten över havet.

Innan vi plockar ner kameran för dagen säger vi hej till Marie som håller på att förbereda ett pass i Yang. 

Yang är ett 60 minuters långt pass där fokus är på hållning, andetag och en muskelgrupp i taget. 
I kroppen är musklerna och blodomloppet YANG. Klassen aktiverar och ökar flödet av YANG. Man lämnar klassen fylld av energi och kraft! Övningarna görs stående, sittande och liggande och de utförs i träningskläder. Läs mer om vad vi har för utbud i aktivitetsrummet här.

Ha nu en riktigt fin dag trots höstregn och en temperatur som dalar.

Upplagd av Anonymous 2015-08-27 11:37 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar