Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
30 oktober 2014

Romantik Boutique - stig in i rum 904

Vi fortsätter vår populära rundtur bland hotellets olika rumstyper även denna veckan. Vi har tagit oss till andra sidan anläggningen och gått in hotellets Boutiquedel. 66 stycken rum är inredda med denna Boutiquestil. Alla rum i individuella stilar – med modern och ändå högst personlig prägel. Välkommen till ett av våra Boutique Romantik. Rum 904.

Sagt om begreppet Boutiquehotell:

"Kort kan man beskriva boutiquehotell som en variant av designhotell. Det rör sig alltid om mindre hotell med max 100 rum. Inriktningen är mer inriktad på livsstil och en lyxig upplevelse. "

 

Rum 904 är så kallat romantiskt rum, inrett med rund säng och bubbelbad mitt i rummet.

Det är detaljerna som räknas, inte sant?

Just detta rum är djuriskt inrett med det djärva mönstret leopard, uppskattat av många vill vi lova. Textilier och tapeter kommer från Ralph Lauren.

Du finner en mindre sittgrupp med bekväm och vacker schäslong samt en skrivbordsyta. Rummet är  välutrustat och har till exempel espressobryggare,  skoputslåda, minibar och modern ljud- och bildteknik.

Mitt i rummet, precis vid de stora panoramafönstren finns bubbelbadkaret med plats för två. Separat toalett med handfat och dusch.

Många gånger är det taksilen som avgör hur duschupplevelsen skall bli. Större sil ger en härligare känsla och här är den stor vill vi lova.

Sa vi att varje rum var utrustat med skoputslåda...?

Toaletten är inredd i marmor och svart porslin för att matcha resten av rummet fint.

Sugen på att checka in?

Upplagd av Anonymous 2014-10-30 12:27 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar