Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
12 november 2015

Om du bokar ett spapaket hos oss...

Checka in i ett av våra mest färgglada rum nästa gång du besöker oss. Detta är ett Boutique Garden- rum i färgskalan lila och guld.
Har du bokat ett spapaket så finner du yukata och tofflor på rummet efter incheckning. Du svidar snabbt om och följer korridorerna och trappa upp mot Asia Spa. 

Efter ett trevligt väkomnande och en introdukton från vår spapersonal så är du nu redo för tvagning. Den utför du sittandes i tysthet. Skrubbar bort stress och sorger innan du torkar dig och tar på dig din yukata igen.

Vi tycker det är härligt att börja spavistelsen i de torra ytorna. Ta det lugnt och varva ner med lite te eller frukt.

Vill du ha vägledning i hur du ska ta dig runt på anläggningen så är våra sparese-kort användbara. Du kommer kunna välja kortet med den doshan som stämmer bäst överens med din personlighet, kroppstyp och dagsform under din vistelse. Korten är placerade på väggen utanför bastu-oasen på Asia Spa.

Ett av de populäraste ställena på Asia Spa är Vitality-poolen. Du tar dig mellan stationerna och får en helkroppsmassage under tiden.

Efter en skön stund på spa är det dags att gå tillbaka till rummet och ta det lugnt en liten stund innan middagen serveras i restaurangen. Kanske att man är lite dåsig och behöver en kopp kaffe eller en tupplur. Tänk också på att dricka mycket vatten under och efter spaupplevelsen, den är väldigt vätskedrivande.

Sängen är en lyxig continentalsäng och varje rum har dessutom riktigt bekväma sittmöbler.

Så där, nu när du svidat om till middagskläder så tar du samma promenad genom korridorena men tar trappan ner till lobbyn istället.

Kanske lite bubbel att skåla med i vår lobbybar är trevligt innan du slår dig ner med ditt sällskap i restaurangen och fortsätter en fin kväll.

Upplagd av Anonymous 2015-11-12 14:57 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar