Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
4 mars 2015

Om bastubad och mudror...

Sol denna veckan också! Vi ska inta tjata om vädret hela tiden här på bloggen men man blir ju så himla glad.. eller hur?

 

Vi tog oss längst upp i hotellet med kameran. Där har vi vårt avslappningsrum med flertalet hängmattor att ligga och slappna av i och spana på utsikten.

Utsikten såg ut så här idag. Klarblå himmel med sikt över havet ända till Getterön.

I avslappningsrummen finner du ofta intressanta tidningar eller böcker att ta del av.

Vår favorit är den här med yogagurun Ulrika Norberg. Ulrika besöker oss ofta och håller i en yogahelg på Asia Spa nu i vår. Många av fotona i Ulrikas senaste bok är tagna just på Asia Spa. Vi ska få tag i ett ex och visa här framöver.

Det pratas och skrivs en hel del om bastuanvändandet i vår bransch just nu. Bastun har blivit den hetaste platsen du kan tillbringa din tid på, om man säger så...
Du kan stretcha, umgås, nätverka, göra skönhetskurer och återhämta dig. 

På köpet får du en naturlig detox medan värmen kickar igång blodcirkulationen och får fart på både må bra-hormonerna och ämnesomsättningen.

Hos oss finner du fyra olika bastur, både torr och ång. Dessutom finner du också kallkar och is att skrubba kroppen med.

Allt för att öka blodcirkulationen ännu mer.

Meditationsrummet ligger precis bredvid bastuoasen och är en fridfull plats att ta igen sig på efter bastustunden.

Nere i lobbyn sveper solen över miljöerna och ingen kan ana att vi har flera hundra konfererande gäster på hotellet samtidigt just nu...

Vi mötte upp Birgitta som är behandlingschef på Asia Spa. Vi skulle fota Mudras med henne. Och vad är nu det, undrar du givetvis. Eller hur?

 

Jo, det är en symbolisk gest gjord med hand och fingrar, som används inom yoga. Varje mudra har en specifik innebörd, och mudror intar en central roll inom hinduisk och buddhistisk ikonografi. Just detta tecken heter Chin Mudra.

Nere i restaurangen står borden dukade för en mängd konferensgäster som snart fyller ytorna under lunchtimmarna.

Linn och Karin håller ställningarna på verandan som badar i sol.

De serverar torsk med rödbetor, kapris, champinjoner och dillkokt potatis denna onsdag. De berättar sedan att vi måste återvända på torsdagen för då serveras ärtsoppan med sju olika sorters senap.

Efter lunchen blir det definitivt en solig promenad runt fästningen...

Upplagd av Anonymous 2015-03-04 13:18 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar