Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
13 augusti 2015

Nu är vi fyllda med positiv energi inför rådande säsong

Nu rullar det för fullt i huset igen och glada semesterfirare avlöser peppade konferensdeltagare i entrén hos oss. Men självklart passar vi på att njuta av de vackra sensommarkvällarna Varberg har att bjuda på också just nu. Många kvällsdopp blir det. :)

Så vi är mer än redo för den kommande säsongen och extra glada över att kunna erbjuda våra gäster helt nyrenoverade konferens- och umgängesytor.

I dagarna har vi dessutom skickat nytt material till tryckeriet och är ivriga att ta emot nytryckta kataloger att skicka ut till konferensgäster.

När Du konfererar på hotellet kan ert mellanmål se ut så här och den serveras oftast på vår innergård som nu är inredd i gröna toner med tjusiga tapeter och inredningsdetaljer. Självklart finns det gott om utrymmen att slå sig ner på och sofforna är underbart sköna att luta sig tillbaka i. Är man sugen på att röra sig lite och få adrenalinet att pumpa så har vi även ett fussball-spel uppställt i konferensutrymmet.

Vi ser fram emot att se Dig här som konferensgäst i höst. Både stora och små grupper är varmt välkomna, tillsammans ser vi till att ni får en riktigt fin upplevelse hos oss.

Läs mer om våra konferenser och ta del av våra konferensaktiviteter. Ni kanske är sugna på att kombinera konferensen med Asia Spa också? Välkomna!

Upplagd av Anonymous 2015-08-13 14:35 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar