Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
7 oktober 2015

Morgonstund har guld i mun

När solen går upp över Varberg och hustaken är det en perfekt stund att tassa upp för de vackra röda trappstegen och ta sig upp till Asia Spa.

Morgonsolen sträcker sig ända in i trapphuset och det är som lugnast på hela dagen just nu.

Väl uppe på spa får du ett varmt välkomnande i receptionen. Kanske att du börjar morgonen med lite varmt vatten med ingefära och citron innan du beger dig till tvagningsrummet.  
Att tvaga sig anses vara en ritual där både kropp och själ ska renas. En tvagning sker under tystnad samtidigt som man tvättar sig med cirkulerande rörelser i riktning mot hjärtat.

Ritualen har tre gyllene regler:

  • All tvagning äger rum sittande, under tystnad
  • Avvisa aldrig hjälp med att bli skrubbad på ryggen
  • Skölj noggrant av tvål och negativa tankar

Efter tvagning är det skönt att komma till ro i något av våra torra rum. Här är Tempelrummet. Du kan också välja att lägga dig i en säng i mörkerterapirummet eller ljusterapirummet.

Att möta Vitalitypoolen då solen går upp i öst är mäktigt. Ljuset flödar genom de stora utrymmena och lyser upp vattnet och utsikten över tak och hav.

Här väntar en skön helkroppsmassage i 30-gradigt vatten. Rör dig mellan massagestationerna och låt vattnet bearbeta dina stela muskler. 

Titta vilken klar höstdag. Du ser ända till Getterön härifrån.
Efter Vitalitypoolen är det skönt att sjunka ner i de varma källorna och låta blicken vila på samma utsikt. Bastuoasen och varma källorna får vi berätta mer om en annan dag.

Glöm inte att äta lite frukt och dricka te under din vistelse och kika också på vilka yogapass som du kan tänka dig vara med på under din tid på Asia Spa. 
Önskar Dig en fin stund hos oss. 

Upplagd av Anonymous 2015-10-07 12:26 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar