Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
29 januari 2015

Lördag med fullt hus

Vi är snart framme vid en ny fredag igen. Men, låt oss först berätta om förra helgen. Vi hade verkligen en helg med fullt hus.

Samtidigt som sofforna i lobbyn fylldes med härligt avkopplande gäster som lyssnade på soft pianomusik innan middagen drog igång så dukades det upp till stor fest i spegelsalen.

Och wow! Vilket kalas. En ballongdekoratör hade jobbat hela dagen med att göra det så här flott innan gästerna skulle träda in i lokalen för en riktigt festlig baluns.

Bilderna gör egentligen inte salen rättvisa för det var verkligen något alldeles extra sa vi alla och drog lite efter andan av förtjusning.

Vi vågar lova att de hade en riktigt trevlig kväll utefter alla fina vitsord vi fick höra dagarna efter.

En trappa upp samma afton. Där var det andra grejer på G. Markandeya gjorde sin sista rekning inför spelningen som skulle dra igång vid niosnåret på lördagskvällen.

En intim spelning för 50 personer sittandes på golvet i meditationsrummet.

Håret reste sig på på armarna av välbehag då de första tonerna ljöd över den fullsatta och stämningsfulla lokalen. Vackert som tusan och med ett innehållsrikt budskap i alla texter. Markus och Andreas tog oss alla med storm. Vi är så ofantligt glada över att kunna erbjuda något extra och oväntat uppe på Asia Spa.

Dessutom blev hela spelningen filmad av två duktiga killar. Vi hoppas att vi får loss lite material och har möjlighet att visa mer i våra forum såsom Instagram och Facebook.

Tusen tack! Nu ser vi fram emot en ny härlig helg med skön after work och föreläsning av bloggaren till Fyra Årstider.

Upplagd av Anonymous 2015-01-29 16:08 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar