Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
24 juni 2014

Lisen älskar oss!

Detta är Lisen. En av hennes högsta önskningar är att få flytta in på Varbergs Stadshotell & Asia Spa och någon gång per år checkar hon in med sin mamma och njuter till fullo av hotellets utbud. Vi frågade om vi fick fota henne i favoritrummet. Det vita romantiska med rund säng och bubbelbad mitt i rummet. Rum 724.
Och visst fick vi det. Finklänningen åkte på och det blev många glada skratt och fina bilder.

  

Att dela på familjen någon gång då och då och bo över på hotell är ett perfekt sätt att skapa egentid tillsammans, hälsar mamma Sandra. Extra roligt är det ju just nu på sommaren då man får ta med sig barnen in på Asia Spa några timmar. Det är en spännande upplevelse och barn behöver naturligvis också avkoppling. 

 

Börja med en lång frukost innan, grädda era egna våfflor och plocka åt er av favoriterna på frukostbuffén.

Prata sedan igenom spaupplevelsen tillsammans över en solig lunch på den vackra verandan. Vid fint väder står de stora glaspartierna helt öppna och ute blir inne.
Vårt lekrum har öppet hela sommaren och barnmeny ingår för boende då föräldrar beställer från A la Càrte. Hotellet ligger med närhet till både bad och stadens utbud. Simstadion ligger endast ett stenkast bort och lekplatserna och glasskioskerna är många.

Välkommen att semestra hos oss!

Upplagd av Anonymous 2014-06-24 15:11 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar