Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
15 januari 2015

Konferensmiljön får nytt ansikte

Under vinterns lediga dagar har vår konferensavdelning fått sig ett rejält ansiktslyft. Nya tapeter, belysning, stuckaturer och panel har kommit upp och golvet har dessutom fått sig en slipning. 

Nu väntar vi bara på att de nya möblerna ska transporteras till oss. Men hela utrymmet känns redan fantastiskt och så mycket större än innan. Någon vägg har slagits ut till ett förråd och vips har vi fått loss några kvadratmeter till som ger förträfflig rymd för våra konferensgäster.

Men, som alla vet, det spelar ingen roll hur hur mycket vi putsar kristallkronan, byter möbler eller puffar kuddarna. Det är helheten som räknas och där bidrar ju faktiskt våra härliga kolleger med det största som finns. Glädje, kunskap och 100% engagemang - alltså värdskap i världsklass! Och nu är dessutom konferensavdelningen fullt bemannad då Agneta kommit tillbaka efter en föräldraledighet. Agneta har arbetat hos oss i 12 år och jobbat runt på de flesta avdelningar. Så ser du hennes ansikte vid ditt nästa konferensbesök så ska du veta att du är i en extra trygg hamn...

Julen har vandrat ut och där granen stolt stått har nu ett nytt blomsterarrangemang fått ta plats.

Slutligen vill vi tipsa om ett mer lokalt event som äger rum på Asia Spa den 24:e januari. I början av året blev vi kontaktade av två män som letade efter unika platser att skapa intima och magiska konserter på. De berättade om en spelning de beökt  nere i en skateboardpool där akustiken blev fantastisk och om en annan stämningsfull spelning vid havet. Nu ville de inta vårt meditationsrum med varbergsbaserade sångaren MARKENDEYA. 

Vi gillar nya saker och är alltid öppna för nya samarbeten och möten. Och eftersom det drar extra kalla vindar över världen just nu och Varberg Calling for Peace äger rum i år (läs mer om det här) så fick konserten dessutom ett fredligt budskap. Sagt och gjort. Den 24:e januari har vi nu en intim spelning på Asia Spa efter den egentliga stängningen och i inträdet ingår dessutom en skön stund på spa. 

Ha nu en riktigt fin dag!

Upplagd av Anonymous 2015-01-15 09:46 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar