Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
5 augusti 2014

Just nu på hotellet


Just nu äger Yoga & Spa Retreat Sweden rum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Hela Spegelsalen var full av yogisar som mediterade till Alan Fingers rogivande stämma under förmiddagen. 
En trappa ner fann vi gulliga Julie i lekrummet. Hon är på besök med sina föräldrar i Varberg och kommer hela vägen från Oslo. Familjen bor i ett av våra nya De Luxe rum och låter hälsa att de trivs mycket bra. Faktiskt så bra att de kommer tillbaka och gifter sig här nästa år. Festen ska de ha i Spegelsalen och det ryktas att det blir ett härligt baluns med mängder av vänner från när och fjärran.
I shopen har vi solsting och har 50% på alla våra smycken. Skynda fynda! Och du, tänk på att det är årstiden för Pitta just nu. Fyll på med cocosvatten, smörj in dig med Pittaolja och drick teet som passar för säsongen för att hålla dig i balans.

Ja, nu är vi inne i sista sommarveckan för barn på Asia Spa. Vi gick en sväng med kameran och fann en glad Eddie i hänggunorna. Han och hans mamma kikade på fåglar och  njöt av utsikten utöver taknockarna efter en stund i varma källorna.

I ljusterapirummet sprang vi på sommarvackra Nova och hennes pappa. De hade också en fin stund på Asia Spa. Så passa på nu, ta med er barnen denna sista vecka, v 32 kl. 09.00-13.00. Barn behöver också avkoppling och tycker att det är spännande att besöka spa.

Upplagd av Anonymous 2014-08-05 14:50 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar