Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
21 januari 2015

Idag är det Kramens Dag

Vecka fyra på det nya året redan och vår vackra gran som prytt torget har huggits ner och lämnat mer plats för torghandel. 

Innanför våra dörrar möttes man idag av en mysig morgonstund med dämpat ljus, kaffedoft och lågmälda röster. En del gäster hade tagit halva dagen ledigt och passade på att njuta av vårt paket Frukostlyx då man tar trappan upp till Asia Spa efter avslutad frukoststund.

Här syns det inte, men du vet väl att du kan grädda dina egna våfflor på vår buffé? Och om du besöker oss lör-sön så gräddar vi dessutom din omelett a la minute ute i restaurangen. Väldigt uppskattat, du får nämligen själv välja tillbehören som ska vara i...

Nu har isbanan utanför ställts iordning och inväntar grandiosa piruetter och flott söndagsåkning. Så ta med dig skridskorna vid ditt nästa besök hos oss... ;)

Vid lunchtid stod verandan åter vackert dukad i vinterljus.

Vi sprang på Samuel som presenterade dagens lunch - Lax med sandefjordsås, ärtor, grillad citron och kokt potatis. Gott!
Ta del av veckans lunchmeny här.

Eftersom det är 21:a januari och Kramens Dag idag så snodde vi åt oss en varm kram också innan den värsta lunchrusningen slog till.

Peter, vår trädgårdsmästare här på hotellet, berättade stolt om de vackra julrosorna som just nu blommar för fullt på innergården. Vi var tvungna att ta oss en titt såklart...

Uppe på Asia Spa mötte vi Patricia och Anne. De visste minsann om att det var kramens dag och hade redan anammat det på morgonens yoga pass. Patricia skrattade och berättade att en gäst då påpekat att det var kyssens dag imorgon... hahaha... Nu ligger hon risigt till...

Eftersom det är en kylig och snöig dag här i Varberg så känns det kanske extra mysigt för våra Rise & Shine- medlemmar att komma upp till Asia Spa efter en lång promenad vid havet. Börja med en varm kopp ingefärste och lite frukt och sedan sjunka ner i varma källor och titta ut över de snötäckta hustaken och havet där bakom.

Sugen? Välkommen upp Du också! Unna dig en spavistelse nu i januari, du kommer inte ångra det.. 

Upplagd av Anonymous 2015-01-21 12:57 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar