Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
29 maj 2015

Hotellets största satsning någonsin

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Inga tapeter, varma källor eller desserter i världen kan mäta sig med det varma bemötande vi har mot både våra gäster och mot varandra.

Vi vill ta detta ett steg längre.
Så detta året gör vi något spännande och fantastiskt tillsammans. Vi genomgår en teambuilding utan dess like som till och med tar oss över Atlanten... Vill Du veta mer? Klart du vill!

Har du besökt oss det senaste så har du säkert noterat att vi alla bär denna pin - Proud with Passion. Detta är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga. Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Under året har vi regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap. Vi tycker det är roligt att jobba här och det märks verkligen.

Under juni månad åker personalstyrkan i omgångar till New York eller Berlin för att konferera, reflektera och samla inspiration. Vi jublar över detta som erbjuds oss och känner oss stolta och tacksamma över att tillsammans få vara med om detta.

"Första dagen hem från New York så var jag så inspirerad att jag High Fivade en gäst efter att vi hade skrivit ut några dokument tillsammans" berättar Agge och skrattar högt på kontoret när vi frågar om hur resan påverkat henne.

I denna satsning har vi som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får Dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss. 

All personal deltar i denna satsning och är laddade till tusen!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

Upplagd av Anonymous 2015-05-29 15:11 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar