Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
27 januari 2016

Hotellet blomstrar

Det är ordentlig vårfeeling här på hotellet just nu när snön utanför töat bort. Plusgrader och blommor både här och där. Dessa vackra körbärsblommor möter oss i entrén på hotellet.

Precis utanför entrén har torghandlaren plockat fram våriga lökblomster...

...och vackra buntar med tulpaner. Krispiga, prisvärda och härliga, perfekt att blanda ihop tre buntar och ge bort till någon man håller av.

Det blommar även på väggarna här. Just nu pågår en lätt renovering på våning fyra. Nya färger i form av tyger och tapeter tar nu plats och vi älskar stilen.

Här är den nya tapeten redan på plats så nu saknas bara lite fix med lampor och annat så är det bara att checka in. Rummen står klara någon gång nu på vårkanten och vi kommer hålla Dig uppdaterad här på bloggen. 

Det blommar även i restaurangen. Men det gör det i och för sig året om... 
Har du någon gång slagit dig ner vid ett av borden på vår veranda så har det säkert inte undgått dig att det hänger stora fantastiska kristallkronor i taket.

Kristallkronorna är smyckade med mängder av rosor i stål och stora glittrande kristaller.

Men vad Du kanske inte vet är att i varje blomma finner man antingen en liten glad gubbe eller ledsen gubbe etsat i kronbladen. Därav namnet på lampan - "Love You, love you not..."

Det symboliserar den tunna linjen mellan vunnen eller förlorad kärlek. "Det är ur dina händer, plocka kronblad på måfå , och undrar; hon älskar mig, hon älskar mig inte. . ."
Vackert, inte sant?

Hoppas du har en egen vacker blombukett att njuta av där hemma på köksbordet och att det nya året sprudlar av kärlek. 

Ps. Vill passa på att tipsa om vår Må Bra-helg nu 5-6 februari. Kicka igång 2016 med Asia Spa, träning och god mat>>

Upplagd av Anonymous 2016-01-27 12:18 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar