Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
10 februari 2015

Härligt "våriga" februaridagar i Varberg

Varberg fylls av härlig vårkänsla dessa dagar då vi har blivit bortskämda med sol och ljumna vindar det senaste. Längs strandpromenaden har man till och med kunnat spana in en och annan picknick-sugen familj...

Idag är det tisdag och vi serverar fläsk med löksås tillsammmans med rårörda lingon till våra lunchgäster. Mycket uppskattat! Läs mer om veckans meny här.

Nästa vecka drar sportlovet igång i vår stad. Varberg fylls av lediga barn som åker skridskor på torget, fikar på caféerna, utforskar fästningen och besöker kulturhuset Komedianten. Vi vet att barn älskar att bo på hotell och att de tycker det är fantastiskt lyxigt att grädda sina egna våfflor och dessutom få äta hur många man vill... Och att få ha föräldrarna för sig själva i ett helt dygn är lyxigt som tusan. Eller hur?

Här bokar du familjepaketet till er.

Vi närmar oss också Alla Hjärtans Dag och konstaterar att vi har helt fullbokat sedan en tid tillbaka på både spa och i restaurang. Men man kan ju fira på fredag och söndag också eller kanske köpa ett presentkort i gåva och ta spaupplevelsen vid ett senare tillfälle. Annars kan vi tipsa om finheter som står på hyllorna i Asia Spa's shop. Doftljus med fina budskap och cerat (made in Varberg) för pussvänliga läppar.

Ja, för du har väl inte missat det populära märket L:A BRUKET som kommer från Varberg? Vi har ett bord fullt av deras produkter i vår shop och vi rekommenderar varmt saltskrubben för torr vinterhud.

Uppe på Asia Spa har vi just nu gjort i ordning vårt meditationsrum så att vi får fler sittgrupper för fina små fruktstunder under spaupplevelsen. Stig in, slå dig ner och koppla av. Är det fullt där går det även bra att besöka vårt tempelrum med egna små bås och lite härliga kuddar.

Nerför trapporna och på väg ner i trapphuset till lobbyn... där kan man knappt passera utan att vända kameran in mot den guldiga hotellkorridoren på våning två och trycka av ett foto. 

Har vi nämnt att det är en fantastisk miljö att arbeta i någon gång förr? Ja, säkert hundra gånger..

/hälsningar marknadsavdelningen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Upplagd av Anonymous 2015-02-10 14:33 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar