Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
5 augusti 2015

Händelserik sommar i Varberg

Välkommen tillbaka till jobbet efter semestern! Eller är Du en av de lyckliga som får njuta av sen semester och dagar med sol och bad? Härligt!

Här i Varberg har vi fortfarande många semesterfirande gäster och det glädjer oss verkligen att värmen är här och därmed bjuder på sköna sittningar på vår uteservering.

Idag strålar solen. Både torget i Varberg och stränderna är fulla av glada människor. Kikar du noggrant på fotot ovan så ser du människor som är utforskar fästningen på sin semester också. Vill Du gå en rundvandring så rekommenderar vi den dramatiserade. Den är rolig, intressant och riktigt spännande.

Detta är utsikten som bjuds på idag när man ligger i varma källorna. Tjusigt!

 

Uppe på Asia Spa låter personalen meddela att de har 50% rabatt på alla kläder, påsar för yogamattor och filtar. Så skynda fynda!

Sommaren passerar i en faslig fart och vi närmar oss slutet av vår Instagram-tävling som löpt under semestertider. Uppgiften var enkel, tagga ett foto från besöket hos oss med #varbergsstadshotell, skriv en motivering till vad du gillade allra mest hos oss och du har chans att vinna spapaket med middag och övernattning. Följ oss på Instagram för att delta Du också. @varbergsstadshotell

Ja sommaren. Den härliga sommaren. Aldrig har det väl varit så mycket på G i vår fina lilla stad. Tomas Ledin gjorde en fantastisk konsert i societetsparken, Hallifornia blev en succé och hotellet har haft en strålande sommar. Rekordmånga har passat på att besöka Asia Spa under sommaren och vi gör nu vår sista vecka då vi tar emot barn på Asia Spa kl 09.00 till 13.00. Passa på!

Den största händelsen under sommaren i Varberg var dock att vår hamn fick besök av Ostindiefararen Götheborg. Det stora skeppet la till i några dagar och hör och häpna, men skeppet hann ta emot 10 000 nyfikna gäster under sitt besök i Varberg. Hon gled in under pompa och ståt och säkra källor bekräftar att de har aldrig sett så mycket folk på strandpromenaden och i hamnen förr. Avseglingen var minst lika flott med kanoner som sköt och Ostindiefararen som gled in i den lila natten.

Men nu. Nu är vi redo för en skön sensommar tillsammans med kollegor och gäster. Passa på att njuta av ljuset och värmen innan hösten knackar på.

Upplagd av Anonymous 2015-08-05 15:48 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar