Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
11 mars 2015

Full fokus på mat och dryck

Inne på verandan strålar idag solen in på våra frukostgäster. Det doftar kaffe och ett lugn råder.
Att starta veckodagen tillsammans med kollegorna under en frukost är ett riktigt bra tips. Det ger både en bra start på dagen och är ett inspirerande och effektivt sätt att beta av första mötet på dagen. Boka i vår reception på tel: 0340 - 69 01 00 

I receptionen klagar receptionisterna på solen som bländar dem..
"Äsch, lägg av!" säger vi och skrattar åt lyxproblemet. Solen får stråla hur mycket den vill. Detta är en underbar onsdag!

 

Ja, Varberg visar sig sannerligen från sin bästa sida dessa dagar och att promenera längs strandpromenaden är något av det bästa som finns. Ta en paus i spavistelsen eller konferensen och ta några minuters promenad ner till havet.

Vi har ett paket som heter Kurortspaketet. I detta spapaket så ingår det ett besök på Varbergs stolthet Kallbadhuset. Det nuvarande kallbadhuset är det tredje som uppförts, sedan två tidigare – det äldsta av dem från 1866 – spolierats av de svåra västkuststormarna. Det nuvarande badhuset har stått sedan 1903. Efter att exteriören renoverats till sitt ursprungliga skick under 1990-talet, återinvigdes kallbadhuset 1996.

 

Havet just på våren är alldeles vackert koboltblått och nu går vi snart mot badsäsongen.

På hotellet förbereder vi just inför vår stora Mat- & Dryckeshelg i april.  
Vi går all in denna helg med full fokus på mat och dryck. Umgås över Gustav Trädgådhs gourmetlunch, gå på Carl Jans kåseri eller välj att endast besöka mässan där en mängd lokala företag ställer ut. 

Läs mer om helgen här>>

Ha en riktigt fin dag!

Upplagd av Anonymous 2015-03-11 11:47 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar