Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
19 mars 2014

Fotbad och blommor, härlig kombination

Vi råder alla att ta hand om fötterna lite extra nu under denna årstiden. Fila, skrubba och smörj med varma händer. De nya fotbaden på Asia Spa med utsikt över varma källor och hav är perfekta för dig och dina fötter, häll i en skopa med salt och sitt i minst tio minuter.

Det är onsdag och regnet faller sakta över Varberg idag men vi anar lite sol bakom molnen... Vi passar på att muntra upp oss med de vackra blommor som tronar i lobbyn så länge.

Peter i servisen gör det fint inför att lunchtimmarna ska dra igång och Jonas står i köket och förbereder bleka med dillkokt potatis.

Förra veckan hade Företagarna årsmöte i Spegelsalen och de passade på att ha en kortare intervju med Anna Riis, en av ägarna här på hotellet. År 2013 fick nämligen Varbergs Stadshotell & Asia Spåa ta emot priset för Årets Företag och det är vi naturligtvis väldigt stolta över. Göran Adlén höll en strålande föreläsning och vi var där med kameran samtidigt som vi lyssnade med stora öron. Vilken trendspanare!

Nytt i shopen på Asia Spa. Både gott och vackert, perfekt till vännen som behöver muntras upp. Vi kommer smaka av den med kaffesmak till trefikat...

Upplagd av Anonymous 2014-03-19 12:46 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar