Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
25 november 2014

Följ med på en tur i och runt hotellet

Tisdagen den 25:e november, blå himmel och strålande sol. Vi tar en promenad i och runt hotellet och ser vad som är på gång. Häng på du också vetja?

På torget utanför hotellet monteras isbanan till alla barn och föräldrars glädje. Den ger verkligen stadskärnan ett mervärde under vintern och det är roligt att ta med sig familjen på en skridskotur och sedan kanske slå sig ner i vår lobby och dricka något varmt eller äta en bit mat.

Och ser du vad som är på gång? Igår kom granen och idag sätts beslysningen på plats. På söndag är det första advent och skyltsöndag, hela staden gör sig redo för att bli så julig den bara kan...
Nu saknas bara lite snö och minusgrader.

Men, det är ju faktiskt rätt skönt med härliga plusgrader också. Det kan dessa torgflanörer sannerligen intyga. De har slagit sig ner på bänkarna för att njuta av solen.

Verandan strax innan lunch. Hotellet har klätts vackert med granris på balkonger och tjusiga granar utanför.

Väl uppe på spa fann vi den mest fantastiska utsikten över hustaken. Blicken nådde ända till Getterön och det låg en slags fridfullhet över staden denna tisdag.

Inte så tokigt att ligga här, i Vitalitypoolen, och blicka ut över den utsikten...

Vi sprang på Amy och Lena, två spamedlemmar som alltid besöker oss på tisdagar. Lena berättade att hon varit medlem i över nio år och att de börjar dagen med att gå på ett Yang pass med Birgitta som är vår spaterapeut. Sedan äter de lite frukt och lägger sig en stund i ljusterapirummet. Låter som en bra tisdagsrutin tycker vi... eller hur?
Kan du besöka oss på veckodagarna så rekommenderar vi verkligen det. Spaupplevelsen blir extra härlig då det är lite mindre beläggning.

Nere i restaurangen mötte vi vår vackra kollega Karin. Hon serverade örtstekt kycklingfilé med rostad potatis och kumminsky i solen på verandan. Gott!

Vi träffade också Janet och Krister. Även de har varit medlemmar på Asia Spa i flera år. På tisdagar brukar de avsluta spaupplevelsen med ett lunchbesök i restaurangen. Det är alltid trevligt att stanna till och prata en stund med dem.

I lobbyn sprang vi på Anna Nilsson, vår spachef. Hon satt i ett möte med en säljare som visade de mest fantastiska produkterna från Australien. Helt rena och ekovänliga. Fint förpackat kroppssmör med underbara dofter, te, kokosolja och parfym.. snart på en hylla nära dig..

Nu har det börjat på allvar!  Julpyntningen på hotellet alltså. Spana in den här kristallen som dinglar på en blomsteruppsättning i fönstret i lobbyn. Över tio cemtimeter lång och en ganska tung bjässe. Riktigt vackert!

Vår gran är också på plats.

Vi tog en kik ner i lådorna och kollade vad granen skulle dekoreras med i år. Och ja, skedar, hästar, kristaller och flertalet Tellus.. spännande att få se det färdiga resultatet. På återseende alltså!

Upplagd av Anonymous 2014-11-25 14:25 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar