Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
26 februari 2014

En onsdag på hotellet- välkommen in
Det är onsdag idag och det är en av de bästa dagarna i veckan för Varberg.
Då dyker nämligen blomsterhandlarna upp på torget mitt utanför hotellets entré. Och nu suktar man ju som mest efter vår och vill gärna köpa vackra körsbärskvistar och anemoner.
På ena sidan hotellet pågår en större renovering av våra äldsta rum, vi går in och kikar ibland för vi är så nyfikna.  Så spännande att se då väggar och tak plockas ner, gamla stukaturer och tapeter som man kan skymta…
Men när man väl stänger går ut ur korridoren och stänger dörrarna så märks det inte av alls. En riktigt rofylld onsdagsstämning på både spa och konferens.I köket står Jonas och förbereder dagens lunch. Idag blir det torsk med dillkokt potatis och sandefjordsmör. Jonas pratar på om Vasaloppet och planerar redan inför 2015Vi möter en glad Karin på verandan. En sann solstråle, får du henne som servis vid ditt nästa besök hos oss så ska du skatta dig lycklig. Hon håller på och dukar upp inför lunch och har öppnat verandan lite för att släppa in lite vårluft. För den är på väg nu, va? Våren alltså.Det tycker i alla fall vår trädgårdsmästare Peter som dukar upp en fantastisk blomsterbuffé i lobbyn varje vecka. Denna veva är det skir pastell som råder.
Tyvärr så hänger det ett tråkigt dis över utsikten från Asia Spa idag, vi skulle ta fram kameran igår då solen stod högt på himlen. Men vi ser ändå ett vårtecken. Måsarna har börjat kretsa över huset på andra sidan gatan...

Ett vårtecken till. På Asia Spa har vi under morgonen plockat upp färgglada smycken från Aj Lajk. Väskor och andra nyheter är också plats i hyllorna.
Välkomna in!


Upplagd av Anonymous 2014-02-26 15:28 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar