Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
16 september 2015

En dag på hotellet

Hösten har gjort sitt inträde i Varberg och under torgdagarna kryllar det av godsaker till försäljning.

Lingonsylt eller kantarellmacka? Vi gör gärna bägge två...
Vilken är din favorit?

Det är härligt att köpa närproducerat och ekovänligt. Och vackert är det också!

Här råder ett sällsamt lugn, men låt inte skenet bedra. Bakom dörrarna lurar hundratals konferensgäster som snart fyller innergården då lunchtimman slår.

Kanske tar de ett parti fussball med varandra innan allvaret drar igång igen.

Vi lyckades samla våra konferensvärdinnor Sandra, Agneta och Helena på ett foto. De berömde den nya inredningen och gladde sig åt att jobba i en så vacker miljö och med världens trevligaste gäster.

I restaurangen en trappa ner så serverades ugnsbakad lax med sandefjordsås till lunch. Gott!

Efter lunchen serverades det Créme Brûlèe med uppskuren frukt. Om möjligt ännu godare än lax.. ;)

Uteserveringen låg i härlig septembersol.

Uppe på Asia Spa mötte vi upp Patricia för att ta några foton på henne i olika yoga-positioner.

Vi är flitiga på att uppdatera vår facebooksida med både det ena och det andra. Där tänker vi tipsa om sköna positioner Du som gäst kan utöva hemma och vad de gör för kroppen. Du gillar väl oss på fb och tar del av detta Du också?
Här gör Patricia en stretch för utsida av lår. Ta hjälp av väggen och var noga med att flexa foten som du vilar på knät. Stanna i positionen i minst åtta andetag och byt sedan ben. Fortsättning följer..

Du märker snabbt hur du blir avsevärt starkare, smidigare och mer balanserad, om du är regelbunden i yogan. Gör några övningar hemma varje dag och ta våra tips om positioner till dig. Lycka till!

Vi jobbar aktivt varje dag för miljön. Som en del av vår Svanen-certifiering har vi nu tagit bort alla engångsglas och använder oss av glas och flaskor som går att använda om och om igen. Tänk på att behålla ditt glas genom hela vistelsen på spa så hjälper du oss i vårt arbete att värna om miljön. 

Det händer mycket på Asia Spa i höst. Vi kommer ha nattspa vid fullmåne och föreläsningar. Men först ut nu är spelningen med Markandeya som äger rum den 26e september. Det blir en intim spelning under lördagskvällen i vårt meditationsrum. Förra gången Markus besökte oss var det helt magiskt. Läs mer om det här >>

Ha nu en fortsatt fin vecka i höstsolen.

Upplagd av Anonymous 2015-09-16 15:49 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar