Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
29 september 2015

Det handlar om ljuset samt en och annan hummer...

Morgonljuset och solnedgångarna är verkligen helt fantastiska nu under höstmånaderna. Idag njöt vi av en vacker morgonsol som strilade in i lobbyn och på vår veranda. Vilket underbart sätt att möta dagen på.

Det var magiskt vackert där bland höstblommor och dagg. Självklart knäppte vi några foton på den vackra fasaden denna lugna morgon på Varbergs torg.
Vår uteservering är nu nerplockad och vinterförvarad inför nästa sommarsäsong.

Väl inne i lobbyn råder också ett lugn innan utcheckningen sätter igång för dagen.
Tips - Om du är spagäst och bor över så tänk på att du kan checka ut direkt efter frukost och lämna in dina väskor i bagagerummet. På det sättet slipper du stressa till utcheckning och dessutom hamnar du inte i eventuell köbildning som kan skapas vid just den tiden på dagen.

Linn och Peter strålade ikapp med morgonsolen på verandan. De förberedde lunchdukningen och idag serveras det köttfärslimpa med skysås och potatispuré.

Denna vecka är det hummervecka och vår kock Sture har inspirerats av vår trip till New York i våras och skapat en supergod Lobster Roll. 

Och kika här! Vi får besök av den populära bloggaren Frida Ramstedt på Trendenser i oktober. Missa inte detta tillfälle, både intressant och till ett gott syfte. Du läser mer om eventet och köper biljett här.

Till sist. Du vet väl att det är dags att vinterförvara dina pelargoner så inte frosten biter tag i dem?  Vi har en hel del av vår favorit Dr Westerlund på hotellet.
Tips från vår trädgårdsmästare:
"Vi måste ta hand om våra väldoftande vänner så ställ dina pelargoner i ett garage, en vind eller i en källare där det är torrt och med en lägsta temperatur på ca 5 grader. Om du dessutom kan ordna med ljus, så har du en bra plats för övervintring av pelargoner. Vattna lite en gång i månaden under hela vintern.
Häng-, doft- och engelska pelargoner trivs ofta bäst inomhus på en ljus, sval fönsterkarm och sköts som vilka rumsväxter som helst, dock med mindre vatten och ingen gödsel under vintern.
Lycka till!"

Vi önskar Dig en bra start på oktober nu.

Upplagd av Anonymous 2015-09-29 11:46 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar