Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
3 juli 2014

Bröllop hos oss - som en bal på slottet

 

Juni har passerat och vi är så glada över alla vackra brudpar som passerat vår entré på väg till eller från vigsel denna månad.

Hotellet är perfekt för både brudpar och gäster. Att bara göra sig iordning här och sedan tillbringa bröllopsnatten för att sedan avsluta vistelsen med stor härlig frukost på rummet. Eller kanske en avslappnade stund på Asia Spa för att ladda batterierna och låta bröllopsdagen med alla intryck sjunka.

Eller - varför inte lägga hela bröllopsfesten på hotellet. Vi har lokaler för både stora och mindre sällskap och skräddarsyr middagen enligt brudparets önskemål.

Anrika miljöer att låta sig fotograferas i.

Spegelsalen med dess rymliga takhöjd och vackra målningar på tak och väggar skapar verkligen en unik stämning på bröllopsfesten.

Vid väder serveras alltid skålen ute på den öppna innergården.

Runda bord, långbord och plats för både dans och band. Dessutom en vacker balkong att öppna upp för en nypa frisk luft under fjärde eller femte talet...

Skål och Grattis! Vilken fantastisk dag det blev.
Nu ser vi fram emot kommande brudpar i sommar och hälsar dem alla hjärtligt välkomna till oss. Går du i giftastankar? Här hittar du våra bröllopspaket.

Upplagd av Anonymous 2014-07-03 14:12 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar