Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
9 december 2015

Arla morgonstund på hotellet

Morgonstund har guld i mun. Den vackraste blå timmen möter oss tidigt denna decembermorgon. Fåglarna bjuder upp till dans ovanför kyrktorn och trädtoppar. Mäktigt!

Som alla onsdagar året om dukas det fram blommor efter säsong i torgstånden utanför hotellet.

Precis utanför hotellets entré står detta blomsterstånd som har ett rikt utbud som passar alla. En bukett eukaluptus eller en stor julros är vackert i dessa juletider.

Torghandeln är igång under lördagarna också. Under hela december har även butikerna i innerstaden öppet för mysig julshopping. Perfekt att slinka in i vår lobby på en lättare rätt eller en varm lumumba när alla köp är gjorda.

Så här tjusig ser vår entré ut i juletider. Välkomnande, inte sant? Men innan vi går in så stannar vi till och kikar lite genom fönstrena. 

Felicia Andersson blev framröstad till årets lucia 2015. Hon kommer ta ton hos oss under fredag morgon och skrida vackert genom huset med sina tärnor.

Så är du en av de lyckliga som äter frukost hos oss under fredag morgon så är det möjligt att du sitter här bakom rutan och njuter av stämmorna. 

Isbjörnarna har tagit plats i fönstret för att skapa extra stämning...

...likaså våra söta pingviner. De är verkligen uppskattade av barnen. Här kan familjer bli ståendes länge...

 

Inne i receptionen hälsar Andrea oss välkomna denna morgon. Hon har jobbat hos oss i drygt två år och är en fin styrka i vårt team.

Frukostbuffén är välfylld och det doftar gott av nygräddade våfflor.

Sådärja, nu startar en ny härlig dag på hotellet och snart fylls ytorna av glada konferensgäster och gäster som är på väg att checka ut eller flanerar runt i badrock på väg till Asia Spa.

Trevlig dag till dig!

Ps. Tänk på att ett presentkort på en hotellupplevelse är en uppskattad och smart gåva att lägga under granen. Våra presentkort går att använda på tre anläggmingar - Arken Hotel & Art Garden Spa och Hotel Eggers i Göteborg samt hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Du köper enkelt i våra receptioner eller på våra hemsidor.

Upplagd av Anonymous 2015-12-09 14:31 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar